Politica de retur

Politica retur

Dacă un produs cumpărat online de la societatea noastră nu vă mulţumeşte 100%, îl puteţi returna oricând în termenul de 14 zile de la momentul livrării, prin completarea şi trimiterea formularului retur către societatea noastră până cel târziu împlinirea termenului de 14 zile de la momentul livrării produsului.

Consumatorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv sa returneze un produs achiziționat online sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv şi fără a suporta alte costuri decât cele de livrare conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare al unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Consumatorul intră în posesia fizică al produsului. Costurile de retur vor fi suportate de către Consumator conform art. 14 alin. (2) din OUG nr 34/2014.

Vă atragem atenția, ca potrivit OUG 34/2014 art. 16 nu pot fi returnate  de exemplu produsele care sunt :

– produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

– sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

– produse sigilate , din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

– produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Condiţiile returnării:

Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeaşi stare vi le-au fost livrate. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii, produse desigilate, produsele din care lipsește cantitativ. Returul trebuie făcut cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea. 

Conform art. 14 alin. 3 din OUG nr 34/2014 Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere. Indiferent de situaţie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care Vânzătorul este informat de decizia de retragere din contract al Consumatorului, transmisă către Vânzător(art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4 din OUG 34/2014)

Pentru a vă exercita dreptul de renunţare la contract şi returul produselor vă rugăm să completați formularul de retur

Formularul completat poate fi trimis şi prin poştă cu confirmare – primire la adresa sediului societăţii: Strada Nucului, nr. 16, sat Straja, județ Bacău.

Close Coșul meu
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigare
Categorii

Cerere Ofertă