Povestea noastră

Cu o experiență de peste 13 ani în construcții civile, în 2018 am început activitatea de curățare coșuri de fum, obținând numeroase certificări de la producători interni și externi.

Observând nevoia de soluții corect adaptate locuințelor clienților noștri, ale căror sisteme de încălzire erau subdimensionate, incorect montate sau în unele cazuri chiar incomplete, am decis că este nevoie să ne specializăm și să investim în construcția de șeminee și sisteme de încălzire auxiliare. Din acest moment, totul a decurs natural, fiecare proiect vorbind de la sine, proprietarii recunoscând munca și implicarea de care dă dovadă echipa noastră.

Cunoscând procesele constructive al coșurilor de fum și înțelegând care sunt cele mai bune surse de căldură care pot fi atașate în condițiile date de client, am reușit să ne impunem în piață prin proiecte încheiate la cele mai înalte niveluri de calitate.

În cei 5 ani de activitate am reușit să încheiem parteneriate solide cu furnizori de top de focare șeminee și coșuri de fum din Europa, pentru a putea acoperi fiecare solicitare care ar putea apărea, oferind prețuri competitive și pachete complete pentru orice amplasament.

Având ca fundament valori creștine, respectiv integritate, onestitate și respect , misiunea noastră este aceea de oferi soluții potrivite pentru fiecare client în parte.

Șeminee Moldova a fost fondat din dorința de a oferi soluții optimizate fiecărei nevoi în parte, personalizând fiecare proiect în așa fel încât să găsim împreună cu beneficiarii, intersecția dintre design și funcționalitate maximă.

Împreună cu partenerii și furnizorii noștri ne asigurăm să Aducem căldura în casa TA!

 

 

 
Orar săptămânal
Luni8:00-17:00
Marți8:00-17:00
Miercuri8:00-17:00
Joi8:00-17:00
Vineri8:00-17:00
Sâmbătă8:00-14:00
DuminicăÎnchis

 

 

Close Coșul meu
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigare
Categorii

Cerere Ofertă